Installeer Flash Player om deze slideshow te zien.

Adresgegevens

Basisschool Mijlpaal
Groenewandeling 80
9031 Gent (Drongen)
Tel: 09/226.75.00
Fax: 09/226.92.56
e-mail: info@bsmijlpaal.be

Verkeersactieve school !

 

 

» TELEX

Voorbereiding schoolfeest Mijlpaal goes tropical !

Onze leerlingen komen alvast in de sfeer van het thema tropical. Op deze zonnige vrijdag knutselden ze allerlei attributen in elkaar die zullen dienen als decoratie op ons tropische schoolfeest op 26 mei. Het fotoalbum vind je onder '"media" bovenaan deze webpagina of op deze link.

Padlet : brainstormen & mindmappen in L5

Het vijfde leerjaar ging aan de slag met de app Paddlet op de iPad. Hierdoor leren ze op een gestructureerde manier hun ideeeën vormgeven. Op deze link zie je hoe gedreven onze leerlingen ermee aan het werk gingen.

Code City : we leren programmeren !

Het vijfde en zesde leerjaar leerden op 5 maart al enkele beginselen van programmeren en of ze ervan smulden ! Op deze link zie je de Bill Gates & Steve Jobs van morgen aan het werk.

Opgelet !!

  • Hier INFO : inschrijven in het 1e middelbaar..

Fiscale attesten kinderopvang

Ouders van leerlingen die het voorbije kalenderjaar gebruik maakten van de voor- en naschoolse opvang en/of remgeld voor hun kind(eren) betaalden, kunnen beschikken over de attesten voor de belastingaangifte aanslagjaar 2018 (inkomsten 2017).
Vanaf maandag 19 maart kunnen de attesten worden opgevraagd in ons schoolsecretariaat. U kan zich persoonlijk aanmelden, of eventueel d.m.v. een nota in de schoolagenda (1 exemplaar/kind)

Start inschrijvingen paas- en zomerkampen

In samenwerking met Free-Time VZW en de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent, organiseren de basisscholen van Drongen naar goede gewoonte ook dit jaar vakantiekampen. Inschrijven kan vanaf woensdag 31 januari 2018 vanaf 9u00 via de volgende link:  http://www.freetime.be/vakanties/?selection=drongen. Gedetailleerde informatie en een handleiding kan u hier terugvinden

 

.

 

 


 

 

 

 

  

 

 


 

 

 


 

 

 
 

 

  

 

 


 

 

 

 

 

Lid van scholengroep 22 - Gent, Panta Rhei